Kesän kauniit hellepäivät tarkoittivat runsaasti mahdollisuuksia ottaa todella hienoa lähi-ilmakuvaa. Yksi onnistumisista oli Olympiastadionin kuvaus Helsingin Töölössä.

Aamu oli tyyni, auringonnousu kaunis ja Stadion upea. Heti 72-metrisen tornin yläpuolelta avautuvat mahtavat maisemat kantakaupungin ylle – ja tällä kertaa myös valkoinen maamerkki on kuvissa mukana.

Ilmasta huomaa myös, miten paljon Stadionin edustalta on varattu tilaa autojen pysäköintiin. Melko laajakulmainen objektiivi liioittelee, ja joissain kuvissa näyttää siltä, että asfalttiin on peitetty Töölönlahden kokoinen alue.

Tätä jäimme miettimään, kun lähdimme Mäntymäen kentältä kotiin lentojen jälkeen aamuseitsemältä. Mielessä upeat näkymät ilmasta.

RC-pilot: Mika Ranta / Helsingin ilmakuva
Camera/Editing: Teppo Moisio / Helsingin ilmakuvaz
Music: Ascension by Rendezvouz Park

Video on osa Helsinki ilmasta -sarjaamme, jossa kuvaamme omaksi ja helsinkiläisten iloksi videoita kauniista ja/tai mielenkiintoisista paikoista Helsingissä. Onko sinulla ehdotusta paikasta, joka kannattaisi ikuistaa? Ehdota paikkaa kommenteissa tai FB-sivuillamme! Tykkäämällä meistä FB:ssä saat myös tuoreeltaan tiedon uusista blogipostauksista ja videoista. Videot voit tilata myös suoraan Youtube-kanavaltamme.

Helsinki ilmasta -videoita voi käyttää epäkaupallisissa projekteissa Creative Commonsin BY-NC-SA 3.0 -käyttöluvalla.

Ja kyllä, jos tarvitset vastaavia videoita kaupalliseen käyttöön, meidät voi tilata keikalle. Myymme myös julkaisuoikeuksia jo kuvaamiimme videoihin, joista näihin koosteisiin on vain pieni osa.

Kaikki Helsinki ilmasta -sarjan videot alla soittolistana.

Tykkäsitkö? Kerro muillekin!
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Kommentit

kommenttia