Herttoniemenranta on yksi suosikkikaupunginosistani Helsingissä. Se on uusi lähiö, mutta näyttää kaupungilta ja on upeasti meren rannassa. Ja Helsinki on upeimmillaan juuri merellisenä kaupunkina. Tätä lisää!

Ilmasta huvivenesatama ja ranta pääsevät oikeuksiinsa. Video on kerännyt jo valtavan suosion paikallisten keskuudessa – Youtubessa se katsottiin ensimmäisen päivän aikana pari tuhatta kertaa.

RC-pilot: Teppo Moisio / Helsingin ilmakuva
Kuvaus: Teppo Moisio / Helsingin ilmakuva
Editointi: Teppo Moisio / Helsingin ilmakuva
Musiikki: Iliakulakow – CINEMATIC END OF ROAD (Orchestral_Piano_Drama_ end film)

Video on osa Helsinki ilmasta -sarjaamme, jossa kuvaamme omaksi ja helsinkiläisten iloksi videoita kauniista ja/tai mielenkiintoisista paikoista Helsingissä. Onko sinulla ehdotusta paikasta, joka kannattaisi ikuistaa? Ehdota paikkaa kommenteissa tai FB-sivuillamme! Tykkäämällä meistä FB:ssä saat myös tuoreeltaan tiedon uusista blogipostauksista ja videoista. Videot voit tilata myös suoraan Youtube-kanavaltamme.

Helsinki ilmasta -videoita voi käyttää epäkaupallisissa projekteissa Creative Commonsin BY-NC-SA 3.0 -käyttöluvalla.

Ja kyllä, jos tarvitset vastaavia videoita kaupalliseen käyttöön, meidät voi tilata keikalle. Myymme myös julkaisuoikeuksia jo kuvaamiimme videoihin, joista näihin koosteisiin on vain pieni osa.

Kaikki Helsinki ilmasta -sarjan videot alla soittolistana.

Tykkäsitkö? Kerro muillekin!
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Kommentit

kommenttia